UA-166629759-1

Overnatting - rom i Bø og Seljord i Telemark

SOLHEIM OVERNATTING

BED & BREAKFAST

Tlf. 35950015 - 913 48 140 - 408 34 949

Sov her no!     www.sovher.no  

In English

Share on Facebook
Share on Twitter


Lokale severdigheter

Vannparken Bø Sommar-land er stor attraksjonen i området og er mye besøkt av store og små

Veibeskrivelse til Solheim Overnatting

Fra nord/øst: (Oslo, Kongsberg) Kjør til Notodden. I Notodden, ta til venstre mot Gvarv/Bø/Skien. Etter Gvarv sentrum, til høyre mot Bø (rv 36) og kjør til Bø (8 km). Kjør rett frem i rundkjøringen i Bø, videre 13 km mot Seljord på riksvei 36. Seljordvegen 1225 (et stort, gult hus) ligger på høyre side av veien, Hegna Camping på venstre side. Det er skiltet "Kunst og håndverk" mot huset, og på husveggen står det "Solheim Overnatting".  


Fra vest: (Bergen, Haugesund) Kjør til Seljord. Ta så til høyre på riksvei 36 mot Bø/Skien. Kjør deretter til andre enden av Seljordvannet til du kommer til Hegna Camping. Seljordvegen 1225 (et stort, gult hus) ligger på venstre side av veien like før Hegna Camping. Det er skiltet "Kunst og håndverk" mot huset, og på husveggen står det "Solheim Overnatting".


Fra sør: (Larvik, Arendal) Kjør mot Porsgrunn. Ta deretter av på riksvei 36 mot Seljord, og kjør til Bø (1 time). Kjør rett frem i rundkjøringen i Bø, videre 13 km mot Seljord på rv 36. Seljordvegen 1225 (et stort, gult hus) ligger på høyre side av veien, Hegna Camping på venstre side. Det er skiltet "Kunst og håndverk" mot huset, og på husveggen står det "Solheim Overnatting".  

Sommarland

Solheim Overnatting er det perfekte utgangspunkt for å se etter sjøormen. Senest i 2012 ble den fanget på video av Lisbeth Vefall. Kanskje er det din tur i år?

Sjøormen i Seljordsvatnet

En historisk reise på en unik vannvei. Ta deg opp slusene med båtene Victoria, Henrik Ibsen eller Telemarken. Foreviget minutt for minutt av NRK i 2012.

Telemarkskanalen

Solheim Overnatting ligger langs RV 36 mellom Bø og Seljord